• Ovan

  Ovan

  POSAO: Očekuje vas opušten dan. Možete da iskoristite vikend za odmaranje i neke slobodne aktivnosti. Niste preopterećeni poslom i to je definitivno dobra stvar. LJUBAV: Pokažite voljenoj osobi svoje emocije i nećete zažaliti zbog toga. Ako budete bili otvoreni, očekuje vas lep dan. Ukoliko ste slobodni, moguć je flert s Vagom. ZDRAVLJE: Očekuje vas poboljšanje kada je u pitanju neki hroničan problem koji vas je mučio.

 • Bik

  Bik

  POSAO: Možete da očekujete povoljan dan za saradnju s Rakom. Pred vama su veoma pozitivna dešavanja iz kojih možete mnogo toga naučiti. Pripremite se za posao. LJUBAV: Dobra komunikacija sa voljenom osobom vam unosi osećaj mira i sigurnosti. Vaša emotivna veza je sasvim stabilna. Moguće je da razmišljate o zajedničkom životu. ZDRAVLJE: Dolazi vam veoma povoljan period da redukujete svoju ishranu.

 • Blizanci

  Blizanci

  POSAO: Imaćete dosta sreće prilikom obavljanja osnovnih poslova. Moguće je da ćete sve završiti brže nego što očekujete. Ostaće vam dosta slobodnog vremena. LJUBAV: Možete da očekujete da će osoba kojoj se udvarate konačno prihvatiti neki vaš poziv. Veče je povoljno za zajednički izlazak u romantičnoj atmosferi. ZDRAVLJE: Preporuka je da proverite dioptriju, za svaki slučaj. Većih problema nema.

 • Rak

  Rak

  POSAO: Očekuje vas veoma pozitivan dan u kom možete ostaviti vrlo dobru sliku o sebi i stvoriti solidnu komunikaciju sa svojim saradnicima. Lako se uklapate u nov kolektiv. LJUBAV: Pokazujete voljenoj osobi ljubav i dajete joj do znanja da vas ništa neće sprečiti da budete s njom. Očekuje vas veoma prijatna atmosfera u kojoj ćete se opustiti. ZDRAVLJE: Na polju zdravlja bi sve trebalo da bude u redu, nemate loše aspekte.

 • Lav

  Lav

  POSAO: Nema naznaka za neke veće promene na ovom polju. Ne bi trebalo da brinete. Stanje ostaje sasvim mirno. Sasvim ste sigurni na svom radnom mestu. LJUBAV: Odgovara vam mirna emotivna situacija koju trenutno imate. Tačno znate na čemu ste sa voljenom osobom i prija vam ta sigurnost. Pred vama je povoljan period. ZDRAVLJE: Ne očekuju vas problemi danas. Možete da se opustite i uživate u lepom danu.

 • Devica

  Devica

  POSAO: Možete da uđete u veće troškove nego što ste planirali. Ipak, nemojte da dopustite da vas to uzdrma. Ubrzo ćete uspeti da nadoknadite potrošen novac. LJUBAV: Moguće je da ćete svog novog partnera upoznati na neki veoma neobičan način. Pred vama je veoma zanimljiv dan za polje ljubavi. Očekuju vas prijatna iznenađenja. ZDRAVLJE: Moguća je upala mišića nakon napornog treninga, pa nemojte da se forsirate previše.

 • Vaga

  Vaga

  POSAO: Ne bi bilo dobro da donosite ishitrene odluke. Dajte sebi vremena da poslovnu situaciju dobro izanalizirate. Nema razloga da sada žurite sa bilo čim. LJUBAV: Želite da budete pored osobe koju volite. Ne prija vam samoća, čeznete za partnerovom blizinom. Pokažite mu da vam je važno da sve zajedno prebrodite. ZDRAVLJE: Povoljan period je pred vama, pa ne bi trebalo da imate bilo kakve zdravstvene probleme.

 • Škorpija

  Škorpija

  POSAO: Uspećete da postignete uspeh na poslu. Ponosni ste na svoje organizatorske sposobnosti i dostignuća koja ste do sada ostvarili. Očekuje vas veoma povoljan dan. LJUBAV: Očekuje vas pozitivan dan u kom možete ostaviti veoma dobar utisak na osobu koju želite da osvojite. Šarmantni ste i zavodljivi. Bliži vam se prilika da uđete u emotivnu vezu. ZDRAVLJE: Potreban vam je kvalitetan san. Nemojte danas da se forsirate previše.

 • Strelac

  Strelac

  POSAO: Ukoliko ste planirali odlazak u inostranstvo, pred vama je veoma važan dan. Potrudite se da ništa ne zaboravite. Pobrinite se da vam važna dokumenta budu na mestu. LJUBAV: Možete da očekujete da ćete dobiti dosta pažnje suprotnog pola. Povoljna je faza za flert i poznanstva. Postoji jedna osoba koja vas posebno intrigira. ZDRAVLJE: Prijali bi vam masaža i opuštanje. Priuštite sebi tretman kakav zaslužujete.

 • Jarac

  Jarac

  POSAO: Rešićete neke finansijske probleme. Pred vama je povoljan dan u kom ćete osetiti zaista veliko olakšanje. Moguće je da ćete lepe vesti proslaviti s bliskim kolegama. LJUBAV: Ulazite u flert sa osobom koja deluje veoma misteriozno. Moguće je da je u pitanju neko ko nije baš sasvim formalno slobodan ili je u procesu okončanja braka. ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku za svaki slučaj, iako ne bi trebalo da bude nekih većih komplikacija.

 • Vodolija

  Vodolija

  POSAO: U kontaktu sa poslovnim partnerom možete da napravite neke važne pomake. Zajedničkim snagama pronalazite nova rešenja za probleme koje ste imali. LJUBAV: Nije vam teško da voljenoj osobi otvoreno pokažete svoja osećanja. Uživaćete zajedno kada budete razmenili lepe i nežne reči. Vaše srce je puno ljubavi. ZDRAVLJE: Pred vama je veoma opušten dan u kom nećete imati zdravstvene probleme.

 • Ribe

  Ribe

  POSAO: Tokom današnjeg dana ste posvećeni poslu do krajnjih granica. Imate mnogo obaveza, ali i snage za sve. Iako je vikend, spremni ste da radite punom parom. LJUBAV: Dobro ste raspoloženi i uživate u komunikaciji sa voljenom osobom. Pred vama je veoma lep i opušten dan. Ne očekuju vas nikakvi problemi na emotivnom planu. ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta je moguć kod vas, pa se potrudite da povećate unos vitamina.